Страница "You Tube молитвени звучни записи" сатворена је поводом малог јубилеја праволсавне интернет презентације МОЛИТВЕНИК, пет година постојања - 2008. - 2013.
За сада су постављени записи познате химне Пресветој Богородици "Чиста Дјево" на неколико језика, а убудуће ће бити постављени сви они молитвени звучни записи који су богонадахнути, лепи, ретки... са циљем да се обједине на једном месту. За сада неке посебне категоризације и систематизације неће бити, већ ће се записи додавати по избору уредника. Надамо се, уз Божију помоћ, да ће ова страница оживити и добити потпунији и прегледнији изглед.

Уколико Вам се допадне неки You Tube молитвени запис и желите да га сачувате на свом рачунару, можете га претворити у класичан звучни (MP3) запис помоћу online претварача у МP3 - Претварач из YouTube у mp3 http://www.youtube-mp3.org/sr.
Шта је YouTube mp3? »

Чиста Дјево
група "Легенде" - српски
Марие, Дево Чистая
Манастир Валаам - руски
Αγνή Παρθένε Δέσποινα
Манастир Симонопетра - грчки
http://youtu.be/mqTktP-OxtQ    
ماري، العذراء الصافي، والدة الإله الفائقة القداسة،
Арапско православно појање
  Fecioara curata - Schitul Lacu
Румунски скит Лаку са Свете Горе
  Agni Parthene
Корејско православно појање
O Virgin Pure
Православно појање на енглеском језику
       
   

 

Шта је YouTube mp3? »
YouTube-mp3.org је најједноставнија мрежна услуга за претварање видеа у mp3. Није потребно регистровање налога. Све што вам треба је адреса YouTube видеа. Почећемо да претварамо звук у mp3 чим притиснете дугме „Претвори видео”, па ћете моћи да га преузмете. За разлику од других сличних услуга, сав процес претварања се одвија преко наших сервера, одакле можете да га одмах директно преузмете. Пошто наш софтвер не зависи од платформе, можете да користите Mac, Linux или iPhone. Претварање ће бити високог квалитета са најмање 128 kBit/s. Не брините, јер су наше услуге потпуно бесплатне. У просеку, потребна су око три минута за један видео.
Испод сваког You Tube молитвеног звучног записа налази се веза према оригиналном You Tube каналу, који треба само да препишете (copy) и налепите (paste) у празно поље на презентацији Претварач из YouTube у mp3 и кликнете "Претвори видео". Након неколико секунди можете преузети свој MP3 звучни запис.

Свако добро и само добро у Господу нашем Исусу Христу !